Home / News / Press Releases / Suomalaiset start-upit julkistavat Kiina-sijoitusstrategian ja oppaan kansainvälisille sijoittajille

Suomalaiset start-upit julkistavat Kiina-sijoitusstrategian ja oppaan kansainvälisille sijoittajille

Flioz iOS applikaatio WealthyTec:in Kiina portfolioilla ja 'How to Profit from China' kirja

Flioz iOS applikaatio WealthyTec:in Kiina portfolioilla ja ‘How to Profit from China’ kirja

 

WealthyTec & Flioz laajentavat Kiina-osakkeiden portfolio sarjaansa ja tarjoavat sijoittajille ilmaisen investointioppaan.

Kaksi uutta suomalaista Finanssiteknologia-alan yritystä ovat yhdistäneet tarjontaansa ja ehdottavat mallistrategioita USA:n pörssissä listattujen kiinalaisyritysten osakkeista. Yritykset ovat jo aiemmin yhdessä julkaisseet kaksi sijoitusstrategiaa kiinalaisiin osakkeisiin ja esittelevät nyt kolmannen ’ultimaattisen’ portolion (The Ultimate portfolio: Profit From China). Koska mallistrategioiden osakkeet ovat Yhdysvalloissa listattuja, ovat ne kenen tahansa kansainvälisen sijoittajan hyödynnettävissä. Malliportfolioiden tuottoprosentit ovat vakuuttavia ja kuvaavat hyvin Kiinan kasvun mukanaan tuomia sijoitusmahdollisuuksia.

Olemme tavoittaneet aiemmilla Kiina-strategioillamme vaikuttavan määrän kansainvälisiä sijoittajia ja kiinnostus niitä kohtaan on ollut suurta” sanoo Jukka Blomberg, WealthyTec Oy:n perustaja ja investointioppaan ‘How to Profit from China’ kirjoittaja.

Kuten aiemmatkin portfoliot, myös ’ultimaattinen’ malliportfolio esitellään sijoittajille mobiiliapplikaatio Fliozin kautta (iOS-versiona). Flioz tarjoaa eri sijoitusstrategioita valmiiksi koottuna ja tekee niiden vertailun helpoksi. Lisäksi 250 ensimmäistä portfolion lataajaa saa itselleen ‘How to Profit from China’ –oppaan ilmaiseksi.

Mika Perttula, Flioz Oy:n toimitusjohtaja kommentoi: ”Kiina-osakestrategioiden laatiminen ja julkistaminen yhdessä WealthyTecin kanssa on ollut hyödyllinen kokemus meille ja asiakkaillemme. Asiantunteva näkemys Kiinalaisten yritysten markkinoista yhdistettynä hyviin osaketuottoihin antaa Fliozin käyttäjille helpon ja hyödyllisen tavan lähestyä kiinalaisosakkeita. Tulemme jatkamaan yhteistyötä tarjotaksemme sijoittajille uusia ajankohtaisia näkemyksiä parhaista osakestrategioista”.

The Ultimate portfolio: Profit From China – created by WealthyTec – on saatavilla Flioz iOS applikaatiosta.

How to Profit from China-kirja on saatavilla: www.wealthytec.com/book

UKK: WealthyTec Flioz FAQ (englanniksi)

 

About WealthyTec

WealthyTec is an early stage FinTech start-up based in Helsinki, Finland. We have an Automated Investment Advisor (robo-advisor) with the core focus on Chinese stocks that can be traded by international investors. We aim to make investing in China easier for western investors.

For more information, please visit: www.wealthytec.com

Media enquiries: press(at)wealthytec(dot)com

Media kit: dropbox.com/sh/kczqbozdrm8wzjp/AAD5Arb7NPZLMvH9qbLR4h-0a?dl=0

 

 

About Flioz:

Flioz Ltd is a Finnish based Fintech company providing mobile software applications for investors. Flioz app is an investment strategy app for finding successful portfolios. We are a team of finance professionals, designers and software developers dedicated to make investing in stock markets profitable, easy and fun.

For more information, please visit: www.flioz.com

Media enquiries: flioz(at)flioz(dot)com

Media kit: dropbox.com/sh/gyzkwulb930tvkz/AADmGqnigsvyfnC1xTf3-epua?dl=0

About Jukka Blomberg

Founder & CEO of WealthyTec, Inc and author of How to Profit from China: https://www.amazon.com/gp/product/952936783X/